Spring til indhold

Hvad er Jordskruer?

Jordskruer består af et skruetråd med en skarp metalspids, som skubbes ind i den overflade, som den skal fastgøres på. For enden af skaftet er der en muffe, som gør det muligt for denne at dreje uden at skulle bruge værktøj som skruenøgler eller stænger for at sikre, at de virkelig sætter sig fast dybt i jorden.

Jordskruer som fundament

Uanset om du har et skur eller et drivhus, har bygget en terrasse eller ønsker at indhegne din have – vi kan hjælpe dig. Vi giver dig en let monteret og holdbar løsning til din grund samt til alle de ting, der skal forankres i jorden. Vores Jordskruer er også meget effektive, når du f.eks. skal bygge badebroer eller verandaer.

Hurtigere, Nemmere, Grønnere

Dansk Jordskrue system kan montere jordskruer hele året rundt, i al slags vejr, og 70 % hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkninger, og vælg jordskruefundamenter til dit projekt.

Kontakt os gerne

    Mere information & priser på Jordskruer

    Lad os finde den løsning der passer dig bedst, vi har et kvalitets udvalg af forskellige Jordskruer, alt efter behov. Vi står klar til at rådgive med vores erfaring og finde den bedste pris til dig.