Spring til indhold

Legepladser

Jordskruer til brug ved opsætning af legepladser. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til legepladser. Vi har stor erfaring med opsætning af  legepladser med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til legepladser.

Jordskruer til Legepladser

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Legepladser vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af legepladser hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Legepladser

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Legepladser, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Legepladser.

Erfaring med jordskruer til Legepladser

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Legepladser. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Legepladser, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Legepladser skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Legepladser med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.

jordskrue legeplads fundament
jordskrue legeplads fundament