Spring til indhold

Nybyggeri

Jordskruer til brug ved opsætning af nybyggeri. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til nybyggeri. Vi har stor erfaring med opsætning af  nybyggeri med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til nybyggeri.

Jordskruer til Nybyggeri

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Nybyggeri vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af nybyggeri hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Nybyggeri

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Nybyggeri, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Nybyggeri.

Erfaring med jordskruer til Nybyggeri

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Nybyggeri. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Nybyggeri, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Nybyggeri skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Nybyggeri med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.

jordskrue fundament udhus
jordskrue fundament udhus