Spring til indhold

Udhus

Jordskruer til brug ved opsætning af udhus. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til udhus. Vi har stor erfaring med opsætning af  udhus med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til udhus.

Jordskruer til Udhus

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Udhus vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af udhus hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Udhus

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Udhus, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Udhus.

Erfaring med jordskruer til Udhus

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Udhus. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Udhus, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Udhus skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Udhus med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.

jordskrue fundament udhus
jordskrue fundament udhus