Spring til indhold

Annekser

Jordskruer til brug ved opsætning af annekser. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til annekser. Vi har stor erfaring med opsætning af  annekser med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til annekser.

Jordskruer til Annekser

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Annekser vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af Annekser hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Annekser

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af annekser, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Annekser.

Erfaring med jordskruer til Annekser

Hos Dansk Jordskrue System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Annekser. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Annekser, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordbundsforholdene i det område hvor Annekser skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Annekser med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.

jordskrue fundament anneks
jordskrue fundament anneks