Spring til indhold

Hegn

Jordskruer til brug ved opsætning af hegn. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til hegn. Vi har stor erfaring med opsætning af  hegn med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til hegn.

Jordskruer til Hegn

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Hegn vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af Hegn hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Hegn

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Hegn, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Hegn.

Erfaring med jordskruer til Hegn

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Hegn. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Hegn, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Hegn skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Hegn med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.

Jordskrueløsninger til hegn

Fra privathegn af træ til midlertidigt hegn til bygge- og eventindustrien, jordskruer giver et robust, permanent, men alligevel aftageligt og genanvendeligt fundament til alle hegnsbehov. Hurtige at installere uden behov for betonfod eller stolpehuller, vores løsninger reducerer markant arbejds- og materialeomkostninger og minimerer miljøpåvirkningen.

jordskrue fundament hegn
jordskrue fundament hegn