Spring til indhold

Profil om Dansk Jordskrue System ApS

Dansk Jordskrue System ApS startede op i september 2015, da tømrermester Magnus Thoby og hans far, Finn Thoby, blev opmærksomme på jordskruens egenskaber og fortræffeligheder. Siden har de introduceret den i Danmark. Herhjemme er klimaet meget lig de steder, hvor jordskruer længe har været populære, blandt andet Norge, Sverige, England, Tyskland og Holland.

Hos Dansk Jordskrue System har vi en klar målsætning om at udføre kvalitetsarbejde til den rigtige pris.

Vi benytter de bedste leverandører og materialer samtidig med, at vore jordskruer er fremstillet i overensstemmelse med EN-1090-2-standarden og galvaniseret i henhold til DIN EN ISO 1461.

Dansk Jordskrue System er en kompetent, seriøs og fleksibel virksomhed, der vægter personlig kundeservice højt.

Vi er din pålidelige samarbejdspartner.

“ER ET TRADITIONELT FUNDAMENT IKKE MEGET BILLIGERE OG MERE SIMPELT?”

Finn Thoby, som oprindeligt er uddannet værktøjsmager, har gennem tiden arbejdet i flere forskellige brancher, blandt andet i oliebranchen, i elektronikbranchen med logistik og driftsstyring og fra 1996 egen virksomhed med IT- løsninger og har således en massiv erhvervserfaring med sig. I 2015 kom muligheden for et far og søn samarbejde og virksomheden opstod.

Magnus Thoby er uddannet tømrer i 1996. Sideløbende med jordskruevirksomheden, driver han tømrerfirmaet, Thobyg ApS, og erfaringerne derfra tager han med over i Dansk Jordskrue System. Magnus er meget perfektionistisk i sin tilgang til arbejdet, og det er også en nødvendighed, når der skal monteres jordskruer. Det kræver omhyggelighed og præcision

Dansk Jordskrue System i Ølstykke

Jordskruer er det bæredygtige alternativ til betonfundamenter, de kan monteres hele året rundt og giver dig en stærk og stabil base, der er klar til at bygge videre på med det samme. Ønsker du at spare tid og kræfter på dit næste projekt, så skal du vælge jordskruer. Kontakt os på Telefon 72 40 66 09 eller mail info@danskjordskruesystem.dk
Dansk Jordskrue system Ølstykke
Dansk Jordskure System Ølstykke
Dansk Jordskrue System Ølstykke
Dansk Jordskue System Ølstrykke