Spring til indhold

Flagstænger

Jordskruer til brug ved opsætning af flagstænger. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til flagstænger. Vi har stor erfaring med opsætning af  flagstænger med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til flagstænger.

Jordskruer til Flagstænger

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Flagstænger vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af Flagstænger hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Flagstænger

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Flagstænger, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Flagstænger.

Erfaring med jordskruer til Flagstænger

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Flagstænger. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Flagstænger, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Flagstænger skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Flagstænger med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.

flagstand jordskrue