Spring til indhold

Terrasser

Jordskruer til brug ved opsætning af terrasser. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til terrasser. Vi har stor erfaring med opsætning af  terrasser med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til terrasser.

Jordskruer til Terrasser

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Terrasser vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af Terrasser hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Terrasser

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Terrasser, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Terrasser.

Erfaring med jordskruer til Terrasser

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Terrasser. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Terrasser, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Terrasser skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Terrasser med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.

jordskrue terrasse fundament
jordskrue terrasse fundament