Spring til indhold

Sauna

Jordskruer til brug ved opsætning af sauna. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til sauna. Vi har stor erfaring med opsætning af  sauna med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til sauna.

Jordskruer til Sauna

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Sauna vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af Sauna hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Sauna

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Sauna, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Sauna.

Erfaring med jordskruer til Sauna

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Sauna. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Sauna, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Sauna skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Sauna med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.