Spring til indhold

Kolonihavehuse

Jordskruer til brug ved opsætning af kolonihavehuse. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til kolonihavehuse. Vi har stor erfaring med opsætning af  kolonihavehus med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til kolonihavehuse.

Jordskruer til Kolonihavehuse

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Kolonihavehuse vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af Kolonihavehuse hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Kolonihavehuse

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Kolonihavehuse, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Kolonihavehuse.

Erfaring med jordskruer til Kolonihavehuse

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Kolonihavehuse. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Kolonihavehuse, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Kolonihavehuse skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Kolonihavehuse med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.