Spring til indhold

Store haveskure

Jordskruer til brug ved opsætning af store haveskure. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til store haveskure. Vi har stor erfaring med opsætning af  store haveskure med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til store haveskure.

Jordskruer til Store haveskure

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Store haveskure vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af store haveskure hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Store haveskure

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Store haveskure, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Store haveskure.

Erfaring med jordskruer til Store haveskure

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Store haveskure. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Store haveskure, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Store haveskure skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Store haveskure med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.

jordskrue fundament anneks
jordskrue fundament anneks