Spring til indhold

FAQ

Harmonikaindhold

Hvis en person kan komme ind på grunden, så kan vi klare opgaven, da vi ikke har behov for store maskiner.

Gennemsnitlig tager en monteringen af en enkelt jordskrue 5 minutter ekskl. forberedelsestid, såsom opmåling og udpakning af værktøj. Alt afhængig af jordens beskaffenhed, så vil monteringen af 20 jordskrue typisk tage 3-4 timer.

Nej, noget af det mest fantastiske ved vores system er, at der ikke er behov for efterfølgende oprydning/bortskaffelse af jord.

Kan jeg låne udstyr og værktøj, så jeg selv kan montere jordskruer?

Til vores DIY serie er det muligt at leje monteringsværktøj. Spørg om pris.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på Jordskruer til Gør-det-selv eller på udførelsen af et fuldt etableret Jordskruefundament til dit projekt.

Læs mere om Priser på Jordskruer

Det afhænger naturligvis af projektet størrelse. Mindre projekter kan løses på en dag eller to. Mens andre kræver større planlægning. Kontakt os for et estimeret tidsestimat på opsætning af et Jordskruefundament.

Ligesom man vælger materialer efter hvilken opgave/projekt der skal udføres, er der forskellige typer jordskruer til de forskellige opgaver, se oversigten nedenfor.

Er man i tvivl om hvilken jordskruetype, der passer bedst til opgave, så ring til os på 72 40 66 09, udfyld kontaktformularen eller send blot en mail med så mange informationer, der er tilgængelige, så vender vi hurtigt tilbage.

Når vi installerer jordskruefundamenter til “udhuset”, vil vores pejlemærke være vores 76 mm diameter x 1250 mm lange skrue, som sikrer, at vi når dybden af det bærende lag, der tilbyder fremragende almindelig stabilitet.

Hvis det er nødvendigt, kan vi installere til større dybder, indtil vi er sikre på, at vi har nået de bærende mål for dit projekt, herunder opfyldelse af eventuelle nødvendige sikkerhedsfaktorer. Dansk Jordskrue system har stor erfaring i jordskruer og jordskruefundament og er altid klar til at besvare eventuelle spørgsmål.

Fordele ved Jordskruer:

  • Der skal ikke bruges cement (det betyder, at der ikke er nogen tørretid)
  • Der skal ikke bruges tungt maskineri
  • Skruerne er vedligeholdelsesfrie (og har lang levetid)
  • Skruerne kan monteres nemt og hurtigt (med et elektrisk jordskruebor) − også om vinteren

Prøv vores beregner, der viser hvor mange tons CO2 du kan spare miljøet for, ved at vælge jordskruer