Spring til indhold

Hus

Jordskruer til brug ved opsætning af hus. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til hus. Vi har stor erfaring med opsætning af  hus med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til hus.

Jordskruer til Hus

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Hus vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af hus hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Hus

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Hus, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Hus.

Erfaring med jordskruer til Hus

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Hus. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Hus, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Hus skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Hus med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.

jordskrue fundament udhus
jordskrue fundament udhus