Spring til indhold

Shelters

Jordskruer til brug ved opsætning af shelters. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til shelters. Vi har stor erfaring med opsætning af  shelters med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til shelters.

Jordskruer til Shelters

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Shelters vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af Shelters hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Shelters

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Shelters, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Shelters.

Erfaring med jordskruer til Shelters

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Shelters. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Shelters, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Shelters skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Shelters med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.

jordskrue fundament udhus
jordskrue fundament udhus