Spring til indhold

Stakitter

Jordskruer til brug ved opsætning af stakitter. Vores Jordskruefundament er en perfekt til løsning til stakitter. Vi har stor erfaring med opsætning af  stakitter med jordskruefundament. Jordskruefundament er et billigt alternativ til almindelig fundament opsætning til stakitter.

Jordskruer til Stakitter

Når du bruger jordskruer til opførsel af dit Stakitter vil du få et solidt fundament, som er miljøvenligt. Det har ingen betydning for brugen af jordskruer og opførelsen af stakitter hvornår på året ud vil have arbejdet udført.

Fundament til Stakitter

Selve arbejder med jordskruerne og klargøringen af fundamentet til opsætningen af Stakitter, sker 70% hurtigere end traditionelle betonfundamenter. Undgå rod, ekstra omkostninger og miljøpåvirkning, og vælge et jordskruefundament til opførsel af Stakitter.

Erfaring med jordskruer til Stakitter

Hos Dansk Jordskure System har vi mange års erfaring med at levere og installere jordskrue fundamenter til opførsel af Stakitter. Vi forstår at ikke alle jordbundsforhold er ens, og ikke én størrelse passer alle. Det er grunden til at vi fører en række jordskrue størrelser. Inden vi påbegynder enhver opsætning af Stakitter, vælger vi den korrekte jordskrue, der passer til den specifikke anvendelse og jordbundsforhold. Dansk Jordskrue System undersøger altid jordforholdene i det område hvor Stakitter skal opføres inden vi kommer med vore tilbud og anbefaling.

Vil du vide mere om opsætning af Stakitter med Jordskruefundament? Kontakt os med det samme.

jordskrue stakit fundamenta
jordskrue stakit fundamenta