Spring til indhold

Jordskruer (PRO-SERIEN)

Vores Professionel Pro-serie af jordskruer, er beregnet til anvendelse ved større belastninger. Den Professionel Pro-typen af jordskruer, er fremstillet i overensstemmelse med EN-1090-2-standarden. Jordskruen er  galvaniseret i henhold til DIN EN ISO 1461 og sikrer ekstrem stabilitet. Der er desuden den fordel ved denne type jordskruer, at de kan monteres meget nemt (og virkelig hurtigt!) i alle jordtyper. Det er den perfekte løsning til både midlertidige og permanente konstruktioner.

Hvordan fungerer jordskruen?

Skruerne monteres i jorden med et manuelt monteringsværktøj, en elektrisk eller pneumatisk skruemaskine eller en hydraulisk maskine. Skruernes koniske form betyder, at jorden omkring dem komprimeres, hvilket øger bæreevnen. Dette gør det til et ideelt fundament til byggeri i ler, tørv, ler eller sand.

DANSK JORDSKRUE SYSTEM garanterer dig et solidt fundament med jordskruer. Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at bygge et stabilt fundament til din ejendom, kan du se mere på vores hjemmeside eller kontakte os i dag. Vi besvarer gerne alle dine spørgsmål.

Tak fordi du valgte at kigge forbi DANSK JORDSKRUE SYSTEM!