Spring til indhold

Dansk Jordskruesystem
- Simpelthen det bedste valg til et stærkt og holdbart fundament

Jordskruen fungerer på samme måde som betonfundamenter, men mere bæredygtigt og miljørigtigt. Du får et fundament, der er klar til brug og kan holde i årevis med vores nemme design- og konstruktionsløsning. Vi tilbyder dig muligheden mellem flere forskellige typer af jordskruer afhængigt af din jords bæreevne og hvilken type byggeprojekt du har. En løsning der passer bedst til dine behov.

Overvejer du at etablere et skruefundament? Hos Dansk Jordskrue System har vi specialiseret os i jordskruer som fundament til alt fra huse til terrasser. Vi er forhandler af skruefundamenter til private og erhverv – vi anbefaler, at du benytter vores montører. Vi holder til i Nordsjælland, hvorfra vi dækker hele Danmark.

Etablering af fundament uden cement og store maskiner

Jordskruer er bundsolide fundamenter, som kan skrues ned i enhver form for jordbund, og det er ikke nødvendigt at benytte cement. Vi benytter ikke store maskiner, og derfor kan vi montere skuerne, selvom der ikke er let adgang til grunden. Skruerne kan anvendes som skruefundament til hus, terrasse og enhver anden konstruktion, som kræver et fundament. De kan med andre ord benyttes til alt, både stort og småt, som skal stå fast i jorden.

Det danske klima er meget lig de steder, hvor jordskruer har været populære i lang tid såsom i Norge, Sverige, England og Tyskland.

Få et uforpligtende tilbud med en pris på et skruefundament

Kontakt os gerne for at få mere information eller tilbud om vores jordskruer og om vores priser. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris for enten levering eller levering og montage af et skruefundament.