Spring til indhold

Solceller

Vores solcellefundamenter er, ligesom vore jordskruer, fremstillet i overensstemmelse med EN-1090-2-standarden og garanterer et solidt fundament. Ud over at levere jordskruer kan vi udvikle, fremstille og montere stålstativet til dit solcelleanlæg. Vi kan desuden levere forskellige typer monterings- og testudstyr til at bestemme skruefundamentets bæreevne.

Fordele ved solceller monteret med Jordskruer

  • Meget nemme at anvende – selv på skråninger
  • Garanti for optimal byggehastighed (omkostningseffektivt)
  • Velegnede til anvendelse i enhver form for jordbund
  • Statisk beregning i henhold til eurocodes

Jordskruer til solceller

Solceller danske jordskrue

Solceller er oppe i tiden og med de stigende priser på energi er det blevet trendigt at bruge Solceller. Når du nu bruger ressourcer på at få Grøn Energi, er det vel også naturligt, at benytte et Grønt Fundament. Her anbefaler vi, at du bruger jordskruer. Ved at benytte jordskruer af galvaniseret stål får du et solidt fundament. Vi sørger for at de monterede jordskruer står i sammen højde, så fundamentet er helt i top fra begyndelsen.

Dansk Jordskrue Systems jordskruer har mange fordele og vi tænker meget på miljøet i forhold til den måde vi benytter vores jordskruer på. Installationen af jordskruer går hurtigt og du slipper for jord- og beton arbejde.

Jordskrueløsninger til solcelle

Vores jordskrue-løsninger er et stabilt grundlag for elproduktionsprojekter rundt i hele landet, og forankrer effektivt solcelleanlæg uden beton. Vores system af skruer kan anvendes i ethvert terræn og kan tilpasses ethvert solcellesystem. Installer dine solcelle sikkert på et bæredygtigt fundament, og minimerer dit projekts miljømæssige fodaftryk.