Spring til indhold

Priser

Hvad koster et jordskrue fundament?

Der er mange forskellige forudsætninger, der spiller ind omkring et byggeprojekt. De fleste byggerier ikke er ens og før vi kan give dig en pris på, hvad det vil koste at montere jordskruer til dit projekt, er det nødvendigt at have kendskab til byggegrunden og de forskellige forudsætninger der ønskes. Flere faktorer kommer i spil, eksempelvis skal vi tage højde for, hvad du skal bygge, hvor du skal bygge, og hvordan jordforholdene er.

Vi har flere forskellige typer jordskruer, som kan tilpasses til det pågældende projekt. Når vi kender dine forudsætninger, kan vi vurdere, hvilken skrue der passer bedst.

Ønsker du vores hjælp. Kontakt os meget gerne via kontaktformularen. Vi besvarer din henvendelse inden for 48 timer.

Hvad koster jordskruer?

Prisen på jordskruer afhænger af flere faktorer, såsom størrelse, type, materiale og antallet af skruer, der skal bruges til et givent projekt. For at få et præcist tilbud på jordskruer til dit specifikke projekt, er du velkommen til at tage kontakt til os, så vi kan vurdere dine behov og krav.
En investering i jordskruer af høj kvalitet, er en langsigtet løsning, der vil spare dig for fremtidige problemer og omkostninger.

Ingen skjulte omkostninger ved montering

En betydelig fordel ved at vælge jordskruer i stedet for traditionelle betonfundamenter, er den gennemsigtighed i omkostningerne forbundet med monteringen.
Når du vælger os til at montere og levere dit skruefundament, får du en fast pris, som inkluderer omkostningerne til alle nødvendige materialer og arbejdstimer. Dette eliminerer risikoen for uforudsete udgifter, som f.eks. kan opstå i forbindelse med betonfundamenter, hvor der kan være omkostninger ved udgravning, bortskaffelse af jord, forsinkelser på grund af vejret og eventuelle ekstra materialer, der er nødvendige for at stabilisere fundamentet. Ved at have en fast pris fra start, kan du budgettere dit projekt mere præcist og undgå uforudsete udgifter.

Du må ikke gå ned på kvalitet

Det er det afgørende ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Ved at investere i jordskruer af høj kvalitet, der er fremstillet i overensstemmelse med gældende standarder, såsom EN-1090-2-standarden, og som er galvaniseret i henhold til DIN EN ISO 1461, sikrer du en robust og pålidelig løsning, der vil holde i mange år. Dette vil ikke kun spare dig for tid og bekymringer på kort sigt, men også sikre en lang levetid for din konstruktion og bidrage til en økonomisk fordelagtig løsning på lang sigt.

Kontakt os gerne

    Hvilke faktorer påvirker prisen?

    Der er flere faktorer der påvirker prisen på dit projekt, hvor du kan benytte jordskruer. 
    Klik på fanerne herunder for at få en idé om, hvad du skal være opmærksom på.
    Husk du er altid velkommen til at kontakte os.