Spring til indhold

Gør det selv Jordskruer

Vores Gør det selv-jordskruer kan anvendes til alle dine udendørsprojekter. Lige fra et hegn, en terrasse til et gyngestativ eller et skur. Alt dette kan nemt opsættes med håndkraft (der skal ikke bruges tungt maskineri) i alle jordtyper og under alle vejrforhold. Der er desuden den fordel ved jordskruerne, at de kan genbruges.

Hvorfor skal du anvende vores jordskruer?

  • Nemme at montere med manuelt monteringsværktøj
  • Intet behov for gravearbejde eller brug af cement
  • Velegnede til alle former for naturligt underlag

Gør det selv (DIY) - jordskrue

Vores gør det selv jordskruer kan installeres hele året til alle dine udendørs projekter. Fra et hegn, en terrasse til et gyngesæt eller et skur. Alle disse kan nemt installeres med håndværktøj eller du kan leje monteringsudstyr hos os (ingen tunge maskiner er nødvendige) i alle jordtyper og vejrforhold.

Bygger du med jordskruer, får du en ”Plug and Play” løsning. Ingen gravning, ingen støbetid, ingen tørretid, bare byggetid. Med et stabilt fundament og med den rigtige jordskrue kan du få dit projekt til at blive til virkelighed i løbet at kort tid.

danskjordskruesystem bauhaus frederiksværk
jordskrue fundament

Solidt jordskrue fundament

Til dit projekt, så som terrasse, skur, carport, hegn, brændeskur, legeredskaber eller badebro, er det vigtigt med et solidt fundament. Med en jordskrue, få du et solidt fundament. Med det rigtige værktøj har du skruerne i jorden på en hurtig og miljørigtig måde. Også på svært tilgængelige steder. Jordskruen afsætter minimale spor.

Skruerne er i galvaniseret stål, tåler hårdt klima og er miljørigtige. Dansk Jordskrue System har mange størrelser jordskruer og beslag på lager til hurtig levering. Vi bruger kun nøje testede jordskruer i de rigtige materialer.